fbpx

Suomalainen Kirjakauppa

24,95
(NORM. 29,95)

Historian jännät naiset

Näistä naisista ei kerrottu historian tunneilla! Tekoparrassa pelannut baseball-tähti, kolumbialainen huumepomo, Yhdysvaltain sisällissodan sankari, merirosvolaivaston kapteeni, japanilainen samurai-soturi…Valtavan some-suosion siivittämänä hittikirjaksi noussut opus täynnä uskomattomia, törkeitä, sankarillisia ja ennen kaikkea jänniä naisia!
21,95
(NORM. 29,95)

Pandemic Hot Zone North America -peli

Sairaus uhkaa Pohjois-Amerikkaa ja vain sinä voit pysäyttää sen! Pandemic Hot Zone – North America -pelissä pelaajat tekevät yhteistyötä löytääkseen parannuskeinon kolmelle tappavalle taudille, jotka uhkaavat mannerta. Kykenetkö löytämään parannuskeinon ennen kuin on liian myöhäistä? Säännöt suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja tanskaksi. Kesto 30 minuuttia, 2-4 pelaajaa, ikä 8+.
21,95
(NORM. 27,95)

Derwent kynät Inktense / Studio 12 väriä

Laadukkaat ja monipuoliset taiteilijakynät luovaan kotoiluun tai lahjaksi syksyä piristämään! Tuote-esittely Skanssin Suomalaisessa 17.10. klo 13–15, tule testaamaan ja nappaa parhaat vinkit asiantuntijaltamme.
15,95
(NORM. 17,95)

Pomenia Taikamaailman suuri seikkailu

Astu Pomenian taikamaailmaan, missä kaikki on mahdollista! Satukirjassa on ainutlaatuisen mielikuvituksellinen ja värikylläinen kuvitus sekä kutkuttavan jännittävä tarina täynnä taikaa, seikkailua ja sydämeltään suuria olentoja! Suositusikä 6+.
19,95
(NORM. 24,95)

CUPOFTHERAPYN uutuuskirja tunti tunnilta tuntien

Lisäksi jokaiselle tämän kirjan Skanssin Suomalaisesta ostaneelle luvassa CupOfTherapy-yllätyslahja!